news-details

Kıymetlilerin tamamı yeşilde kapanış yaptı

Altın dünkü seansta toparlanma arzusunda hareket ederken, alıcılı bir günü geride bıraktı. 1964 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan sarı maden, genel olarak alıcılı bir günü geçirirken 1984 dolar/onsla son bir haftanın en yüksek seviyesini kaydettiği bir seansı yaşadı. Seans kapanışını ise 1980 dolar/ons seviyesinden yapan sarı maden, yüzde 0,8 kazancı hanesine yazmış oldu.

Gümüş dünkü seansta tam bir ralli yaşayarak yüzde 2’nin üzerinde kazanç elde ettiği bir seansı geride bıraktı. 23,34 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan beyaz maden, 23,91 dolar/onstan günlük kapanış yaparak yüzde 2,4 kazanç elde ettiği bir seansı yaşadı.

Platin de diğer kıymetlilerin kazançlı gününe eşlik ederek, yeşilde bir kapanışı geride bıraktı. 968 dolar/onstan günü başlayan platin, 987 dolar/onstan günü tamamlayarak yüzde 1,8 kazancı elde etmiş oldu.

Paladyum dünkü seansı da yeşilde kapatarak üst üste dördüncü seansı artıda kapatarak rallisini sürdürmüş oldu. 1422 dolar/ons seviyesinden seans başlangıç yapan paladyum, 1950 dolar/onstan günü tamamlayarak yüzde 1 kazancı elde etmiş oldu. 

Kaynak: TROY
Hibya Haber Ajansı