news-details

Çok sayıda yatırıma sahne oldu

İstanbul Tuzla’da gerçekleşen Zirveleri 12.103 sektör profesyoneli ziyaret etti. 155 firmanın katılımcı olarak yer aldığı organizasyonun 84 panelinde 168 konuşmacı sahne aldı. Dört farklı alanda eş zamanlı olarak toplam 66 saat canlı yayın gerçekleşti. Bu yayınlarda konuşmacıların sunumlarını 44.684 kişi online olarak izledi.

İş bağlantılarına sahne oldu
Enerji maliyetlerini düşürmek ve üretimde verimlilik sağlamak isteyen fabrikaların yoğun ilgisiyle gerçekleşen Robot Yatırımları Zirvesi, Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi, Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Proses Zirvesi bu alanda yatırımlara sahne oldu. Zirvede sergilenen çözüm ve uygulamalar üzerinden zirvede doğrudan siparişler de verildi.

Eş zamanlı paneller gerçekleşti
Sektör profesyonelleri ve önde gelen firmalardan alanında uzman kişilerin konuşmacı olarak katıldığı eş zamanlı panellerde çoğunlukla uygulanmış projeler ve deneyimler anlatıldı.

Panel salonlarındaki sunumlara dinleyicilerin ilgisi üç gün boyunca sürdü. Dinleyiciler hem sunum sırasında hem de sunum sonrasında stantlarda konuşmacılara soru sorma imkanı buldu.

52 şehirden ziyaretçi geldi
Fabrikaların teknik ekiplerinden ve satın alma sorumlularından oluşan ziyaretçiler, 17 ülkeden ve 52 şehirden gelerek zirveyi ziyaret ettiler.

İstanbul ilk sırada olmak üzere, Kocaeli, Bursa, Ankara, İzmir, Sakarya, Tekirdağ ve Konya en çok ziyaretçi gelen şehirler olarak sıralandı.

Verimlilik ödülleri sahiplerini buldu
Zirveler kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen 1.Verimlilik Ödülleri sahiplerini buldu. Üretimde verimliliğe dikkat çekmek ve farkındalık sağlamak için düzenlenen Verimlilik Ödülleri’nde 70 proje ödül sahibi oldu.

Otomotivden gıdaya, beyaz eşyadan demir çeliğe kadar sektör devleri firmaların hayata geçirdiği projeler uygulayıcı firmalarıyla birlikte ödül aldı. Sosyal medyada oldukça ses getiren Verimlilik Ödülleri, zirveler kapsamında her yıl düzenlenmeye devam edecek.