news-details

Bahar Emeksizoğlu Pıcak, Lilly Türkiye’nin kurumsal ilişkiler direktörü oldu

Lilly İlaç’ta yeni Kurumsal İlişkiler Direktörü ataması gerçekleştirildi. Yapılan yeni atama kapsamında Bahar Emeksizoğlu Pıcak, Lilly Türkiye’nin Kurumsal İlişkiler Direktörü oldu.

Bahar Emeksizoğlu Pıcak hakkında

Bahar Emeksizoğlu Pıcak, 2005 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Kimya Mühendisliği bölümünden ve 2006 yılında çift anadal kapsamında İTÜ İşletme Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2008 yılında İTÜ İşletme Mühendisliği bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Pıcak; Eczacıbaşı-Baxter, Abbott, Abbvie ve AstraZeneca gibi global ilaç firmalarında ruhsatlandırma, pazar erişim ve fiyatlandırma fonksiyonlarında liderlik etti. 2015 yılından bu yana AstraZeneca Türkiye’de Ruhsatlandırma Müdürü ve Sağlık Ekonomisi ve Pazar Erişim Müdürü olarak farklı görevler üstlenen Bahar Emeksizoğlu Pıcak, 2021 yılında ek sorumluluk olarak AstraZeneca Ortadoğu ve Afrika bölgesi Pazar Erişim Yetkinlikleri Lideri rolünü üstlendi. 

Bahar Emeksizoğlu Pıcak, Lilly Türkiye’de gerçekleşen atama kapsamında Kurumsal İlişkiler Direktörü ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacak.